• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Наша гордість!

В нашому загоні працюють ветерани, які передають свій безцінний досвід молодому поколінню! Саме таким є Мельник Василь Васильович!
Наразі, Василь Васильович працює на посаді диспетчера чергової зміни Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області.
Мельник Василь Васильович народився 27 червня 1949 року в с. Курлози Кривоозерського району Миколаївської області. Закінчив Полтавський сільськогосподарський інститут. Проходив службу в армії, учасник бойових дій на території інших держав (Чехословаччина). Працював у Полтавському обласному підприємстві електричних мереж. Проходив службу в органах внутрішніх справ України, має спеціальне звання підполковник у відставці. Із 02.07.1998 року по теперішній час працює в АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області.
Мельник Василь Васильович за 41 рік служби та роботи в пожежній охороні на посадах інженера, начальника групи з ремонту пожежних рукавів, начальника відділення охорони, диспетчера чергової зміни зарекомендував себе з найкращої сторони. Весь свій багатий досвід передає молоді. Активний у громадському житті загону, користується заслуженим авторитетом в колективі. Неодноразово заохочувався керівництвом. Має медалі за бездоганну службу та грамоти УВС за активну боротьбу із злочинністю.11951192