• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Підвищення кваліфікації робітників

З 23 січня по 03 лютого 2017 року згідно план-графіка підготовки з робітничих професій на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області в кількості 17 слухачів проводилося професійно-технічне навчання  з підвищення кваліфікації за професією: «Машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу».

Заняття проводились в аудиторіях навчального пункту де слухачі мали змогу поглибити свої теоретичні знання з будови оперативно-рятувальної техніки, правил її експлуатації, правил безпеки праці,  а також надання домедичної допомоги.  Показана нова техніка і озброєння, що знаходяться на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення  та гарнізону м. Полтави.

Виробниче навчання проводилося майстрами  виробничого навчання Голінько І.П., Боцва О.Л. на базі аварійно-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області де слухачі опанували практичні навички роботи на оперативно-рятувальних автомобілях, щодо подачі вогнегасних речовин на ліквідацію умовних пожеж з дотриманням правил безпеки праці. Для проведення навчання і контролю знань слухачів застосовувалося мультимедійне обладнання та тестові програми на комп’ютерах. Після проведення занять в навчальному пункті слухачі пройшли виробничу практику в підрозділах ГУ ДСНС України у Полтавській області.
По закінченню навчання кваліфікаційна комісія навчального пункту підвела підсумки шляхом проведенням вихідного контролю знань. Відмічено, що всі слухачі показали позитивні результати знань із запланованої програми навчання.

Підвищення кваліфікації особового складу підрозділів Полтавської області, як один із видів професійно-технічного навчання – основа успішного виконання оперативних завдань по рятуванню людей, гасінню пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.
Навчальний центр 1
Навчальний центр 5
Навчальний центр 3
Навчальний центр 2
Навчальний центр 1
Майстер виробничого навчання навчального пункту Боцва О.Л.