• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Полтавські рятувальники закликають громадян дотримуватись правил безпеки!

Великдень – одне з найбільших християнських свят, під час святкування якого чимало людей відвідуватимуть богослужіння в церквах. В таких випадках завжди існує загроза виникнення пожежі, оскільки громадяни запалюватимуть свічки в храмі.
Саме тому, з метою недопущення виникнення пожеж та нещасних випадків з людьми під час   святкування Великодня, Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області звертається до громадян щодо важливості дотримання ними правил безпеки під час перебування у храмі.
У церкві, як і будь якому іншому місці з масовим перебуванням людей, надзвичайно важливим є безпека громадян. Також дуже важливим є готовність священнослужителів до дій у разі пожежі чи іншої надзвичайної події.
Щоб запобігти пожежам потрібно не залишати без нагляду запалені свічки та інші джерела  відкритого вогню, не використовувати для освітлення тимчасову електромережу або таку, що має пошкоджену ізоляцію, не захаращувати шляхи евакуації та пам’ятати про правила користування первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасниками.
В разі надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101».Stitched Panorama