• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

До уваги підприємств, установ та організацій!

До уваги підприємств, установ та організацій! Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області запрошує пройти навчання в навчальному пункті загону! Високий професіоналізм та якість послуг – це один із основних принципів нашої роботи.
Головними завданнями навчального пункту є:
1. Підвищення кваліфікації командно-начальницького складу воєнізованих протифонтанних підрозділів здійснюється за програмою: “Керівництво роботами з ліквідації газонафтоводопроявлень та відкритих фонтанів”.
2. Підвищення кваліфікації спеціалістів бурових та нафтогазодобувних організацій з попередження і ліквідації газонафтопроявлень та відкритих фонтанів здійснюється згідно з „Правилами безпеки у нафтогазодобувний промисловості України” (п. 8.10 „Правил безпеки у нафтогазодобувній промисловості України” затверджених наказом Держгірпромнагляду від 06.05.08 №95), за програмою: “Попередження та ліквідації газонафтоводопроявлень та відкритих фонтанів”, бурових майстрів та інженерно-технічних працівників, бурильників, помічників бурильників, дизелістів, слюсарів.
3. Підвищення кваліфікації спеціалістів нафтогазового комплексу за напрямом: “Оволодіння навичками робіт по контролю загазованості повітряного середовища”.
4. Підвищення кваліфікації за напрямом: “Оволодіння навичками рятувальних робіт для сезонних рятувальних постів у місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах”.
5. Підвищення кваліфікації за напрямом: «Навчання правил користування саморятівником (ізолюючим дихальним апаратом)» та ін..
Компетентні фахівці нададуть вичерпні консультації та запропонують найкращі варіанти! Довідки за телефоном +38050 424 77 70, 0532-56-80-7011851177117811834656