• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

З Днем Перемоги – священним святом народної мужності і звитяги!

Шановні ветерани! Шановні колеги!
Від імені керівництва аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області щиросердно вітаю із Днем Перемоги – священним святом народної мужності і звитяги!
Це свято для нас усіх пов’язане з весною, народженням та розквітом нового життя. У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
День Перемоги – світла й водночас скорботна дата. З одного боку ми дякуємо ветеранам війни за здобуту перемогу й мир у країні, а з іншого – з сумом вшановуємо пам’ять полеглих.
Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага.
Представники аварійно-рятувального загону долучилися до свята, приуроченого Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та привітали наших ветеранів, віддавши шану великому подвигу наших ветеранів, колишніх працівників, завдяки їх зусиллям, була отримана Велика перемога над фашисткими загарбниками.
Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!
Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя.
Мирного неба Вам та Вашим родинам!
Від щирого серця і з повагою Роман Кириленко.11124d18321837Вічна пам'ять