• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Навчання з питань пожежної безпеки

Аварійно-рятувальний загін СП ГУ ДСНС України у Полтавській області проводить:

  • навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб підприємств, установ та організацій, до обов’язків яких належить забезпечення виконання заходів пожежної безпеки;
  • навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб підприємств, установ та організацій, до обов’язків яких належить виконання заходів пожежної безпеки;
  • спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум) працівників зайнятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою;
  • перевірка знань з питань пожежної безпеки працівників, зайнятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою;
  • спеціальне навчання з членами ДПД (ДПК)

Навчання здійснюється відповідно до ст. 40 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», наказу МВС України від 11.09.2014 № 935 «Про порядок затвердження програм навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки, організації та контролю їх виконання».

Навчання проводяться на договірних засадах відповідно до навчальних програм, погоджених з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

2_1

1_1
3_1
4_1

Інформація, що стосується переліку суб’єктів, які мають право проводити навчання, розміщується на офіційному веб-сайті ДСНС України http://www.mns.gov.ua/ розділ «Державна служба з надзвичайних ситуацій» – «Перелік підприємств, установ та організацій України, які проводять навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки».

За результатами навчання, у разі успішного проходження слухачем перевірки знань, видається посвідчення встановленого зразка.

DSCN2989_1

Нагадуємо що «Допуск до роботи осіб, які не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки, забороняється (п. 6 ст. 40 Кодексу цивільного захисту України, п. 20 розділу ІІ “Правил пожежної безпеки в Україні”).

Контактні особи: Головач Леонід Вячеславович, Боцва Олександр Леонідович.

Телефон: (0532) 56-68-99

E-mail: nparzpolt@ukr.net

ПРОВЕДЕННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Загоном проводиться спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум) з питань пожежної безпеки з керівниками, посадовими особами, відповідальними за забезпечення пожежної безпеки підприємств, установ та організацій, і працівниками зайнятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою (проведення газо- електрозварювальних робіт, роботи на устаткуванні, обладнанні, апаратах, де перебувають в обігу чи зберігаються легкозаймисті та горючі рідини, горючі гази, речовини та матеріали, працівниками складського господарства тощо).

Ваш час та кошти важливі для нас – тому навчання може відбуватись як у навчальних аудиторіях Загону, так і безпосередньо на території замовника, з виїздом наших фахівців (за попередньою домовленістю) у зручний для замовника час (виїзна модель проведення навчання).

Для якісного проведення навчання навчальні приміщення, оснащені необхідними засобами навчання, комп’ютерною, мультимедійною та копіювальною технікою, відповідним програмним забезпеченням.

При проведенні навчання широко використовуються презентації та відеоматеріали. Для проведення навчання та самопідготовки розроблені тематичні плакати, відеоматеріали, зразки протипожежного обладнання, діючі стенди, розрізи вогнегасників різних видів.

DSCN2971_1

DSCN2976_1

DSCN2258_1

DSCN2229_1

Завдяки досвідченим викладачам які мають необхідну освіту та великий практичний досвід Ви отримаєте максимально повний обсяг необхідних знань, інформації та навичок.

Спеціальне навчання проводиться на договірній основі згідно з навчальними програмами.

<!—->

Вид навчання

Кількість днів

Кількість годин

Вартість навчання, грн. за 1 особу

Навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб підприємств, установ та організацій, до обов’язків яких належить забезпечення виконання заходів пожежної безпеки

2

16

Полтава
341,33 грн.

Виїзд
239,68 грн.

Навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб підприємств, установ та організацій, до обов’язків яких належить виконання заходів пожежної безпеки

3

24

Полтава
362,54 грн.

Виїзд
352,90 грн.

Навчання з питань пожежної безпеки працівників зайнятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою підприємств, установ, організацій всіх форм власності

2

11

Полтава
236,72 грн.

Виїзд
141,35 грн.

Перевірка знань з питань пожежної безпеки працівників зайнятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою підприємств, установ, організацій всіх форм власності

1

6

Полтава
85,42 грн.

Начання – машиніст насосних установок пожежно-рятувально транспортного засобу (перепідготовка)

20

144

Полтава

Навчання – машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу (підвищення кваліфікації)

10

72

Полтава

Спеціальне навчання з членами ДПД

5

40

10 чол.
817,91 грн

      5чол.
1596,12 грн.
Навчання – монтаж систем пожежної сигналізації, оповіщування про пожежу та управління евакуацією людей, устаткування, передавання тривожних сповіщень та технічне обслуговування систем пожежної сигналізації

10

64

Полтава
940,52 грн.

Примітка: вартість навчання з ПДВ на 01/02/2017 р.

Програми навчання передбачають формування у посадових осіб підприємств здатності до створення та впровадження організаційної системи забезпечення пожежної безпеки, підвищення загальних пожежно-технічних знань, навчання правилам пожежної безпеки, прийняття продуктивних рішень у сфері пожежної безпеки, з урахуванням особливостей своїх підприємств, а також отримання знань та навичок щодо користування первинними засобами пожежогасіння та дій у разі виникнення пожежі.

Проведення навчань з питань пожежної безпеки здійснюється відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України ст. 20 «До завдань і обов’язків суб’єктів господарювання у сфері цивільного захисту належить: 8) здійснення навчання працівників правилам техногенної та пожежної безпеки;», ст. 40 «5. Особи, яких приймають на роботу, пов’язану з підвищеною пожежною небезпекою, мають попередньо пройти спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум). Працівники, зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою, один раз на рік проходять перевірку знань відповідних нормативних актів з пожежної безпеки, а посадові особи до початку виконання своїх обов’язків і періодично (один раз на три роки) проходять навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки..

     За результатами навчань і перевірки знань особам, які успішно пройшли навчання, видається посвідчення встановленого зразка.

DSCN2988_1

ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

  1. Юридичні особи (підприємства, організації, школи і т. ін.) пишуть листа (на фірмовому бланку).
  2. Фізичні особи (приватні підприємці, ФОП чи громадянин) пишуть заяву.

Лист (заява) направляється поштою чи привозиться особисто за адресою:

АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області
36007 м. Полтава, вул. М. Бірюзова, 53

Телефон: (0532) 56–80–70 (фінансово-економічна група)
E-mail: pev.arzsp@ukr.net

На основі листа (заяви) складається договір, виставляється рахунок. Після оплати рахунку (по мірі комплектації групи) люди викликаються на заняття.

Для укладання договору просимо надати завірені належним чином копії таких документів:

  1. копію виписки з єдиного державного реєстру;
  2. копію витягу із Статуту (титульний лист, перша сторінка та розділи: загальні положення, юридичний або правовий статус, повноваження керівника або особи, яка підписує договори);
  3. копію довідки з статистики;
  4. копію свідоцтва платника ПДВ;
  5. банківські реквізити.

Завантажити зразок заявки

Довідки особисто:
Навчальний пункт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області
36007 м. Полтава, вул. М. Бірюзова, 26/1
Контактні особи: Головач Леонід Вячеславович, Боцва Олександр Леонідович.

Телефон: (0532) 56–68–99
E-mail: nparzpolt@ukr.net

Ми на мапi Полтави

adress00

adress01

IMG_06_1