• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна
Новини
Запрошуємо у команду професіоналів!

Запрошуємо у команду професіоналів!

ЗНак ДСНС -2 Запрошуємо у команду професіоналів!

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області запрошує на роботу та службу за наступними вакансіями:
1. Респіраторник .
Завдання та обов’язки: виконання аварійно-рятувальних робіт при виникненні аварій на нафтових і газових свердловинах, відкритих нафтових та газових фонтанів та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Без вимог до стажу та освіти.

2. Машиніст бульдозера.
Завдання та обов’язки: проведення земельних робіт при виникненні аварій на нафтових і газових свердловинах, відкритих нафтових та газових фонтанів та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
Освіта професійно-технічна за відповідним напрямом. Стаж роботи за фахом обов’язків.

3. Машиніст крана автомобільного.
Завдання та обов’язки: керує кранами автомобільними з усіма видами змінного устаткування під час робіт з навантажування, розвантажування, транспортування елементів та деталей. Виконує технічне обслуговування крана. Освіта професійно-технічна за відповідним напрямом. Стаж роботи за фахом обов’язковий.

4. Начальник відділення бурових робіт.
Завдання та обов’язки: проводити роботи по ліквідації нафтогазопроявлень, відкритих нафтових та газових фонтанів при бурінні, випробуванні і експлуатації свердловин у складі бурової вахти та інших надзвичайних ситуацій. Освіта вища за профілем. Стаж роботи в нафтогазовій промисловості.

5. Водії на службу цивільного захисту за контрактом строком на 3 роки.
Основні вимоги: громадяни, які досягли 18-річного віку до 30 років. Наявність водійських прав з відкритими категоріями «В», «С». Стаж роботи водієм (згідно трудової книжки) або служби водієм (в ЗС України) – 2 роки.
Завдання та обов’язки: керування та експлуатація пожежно-рятувальної техніки, пожежного устаткування, аварійно-рятувального інструменту та спорядження для виконання робіт під час гасіння пожеж, участі в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

За довідками звертатись до відділення персоналу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення за адресою: м.Полтава вул. Маршала Бірюзова, 53 т.61-13-08 каб. 314.