• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Конкурс: «Рятувальник – професія героїчна»!

З метою підвищення авторитету ДСНС у державі, посилення патріотичного виховання, популяризації серед дітей і молоді служби рятувальника-пожежного, Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області запрошує дітей персоналу загону взяти активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка на тему: «Рятувальник – професія героїчна».
Конкурс проходить у трьох вікових категоріях: перша категорія – автори робіт віком до 7 років; друга категорія – автори робіт віком від 7 до 11 років; третя категорія – автори робіт віком від 11 до 14 років. Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.
Малюнки мають відповідати таким вимогам:
– на конкурс подаються малюнки в довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю;
– розмір роботи повинен бути форматом А-4;
– роботи не повинні оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо;
– на зворотному боці кожної конкурсної роботи (або додатком до роботи) необхідно зазначити українською мовою: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон; сферу діяльності батьків.
Малюнки оцінюються за такими критеріями: відповідність роботи тематиці конкурсу; актуальність теми; оригінальність та оформлення; ступінь самостійності автора під час виконання роботи; якість роботи тощо.
Переможці фіналу конкурсу урочисто нагороджуються дипломами та цінними подарунками, їх список оприлюднюється у засобах масової інформації та на офіційному сайті ДСНС.
Конкурсні роботи приймаються відділенням персоналу загону (каб. 314) до 30.03.2017 року, довідки за телефоном 61-13-08. 3191_n