• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Наша гордість!

В нашому загоні працюють ветерани, які передають свій безцінний досвід молодому поколінню!
Саме таким є Шпенглер Олександр Едуардович – токар 6 розряду відділення механічної обробки групи слюсарно-зварювальних робіт та механічної обробки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області.
Шпенглер Олександр Едуардович 16.08.1944 року народження. Після закінчення середньої школи № 5 м. Полтава навчався в ремісному училищі. Працював токарем в різних організаціях та підприємствах м. Полтави (електромеханічний завод, ремонтно-механічни й завод, АТ «Будмашпол».
Вже більше ніж 17 років працює в ДСПФС СВАРЧ та АРЗ СП. За цей час зарекомендував себе з найкращого боку, виконував різноманітні токарні роботи високого рівня складності . Весь свій багатий досвід передає молоді, активно бере участь у громадському житті загону. Користується заслуженим авторитетом в колективі. Неодноразово заохочувався керівництвом грамотами та подяками за сумлінне виконання трудових обов’язків, має державні нагороди за сумлінну працю – Орден Трудової Слави та медалі ветерана праці.14463517613965143