• +38 0532 61-13-10
  • arzsp@pl.dsns.gov.ua
  • Полтава, Україна

Наша гордість!

Оченаш Володимир АнатольовичВ нашому загоні працюють ветерани, які передають свій безцінний досвід молодому поколінню! Саме таким є Оченаш Володимир Анатолійович – начальник служби охорони праці Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Полтавській області.
Народився Володимир Анатолійович у місті Кременчук Полтавської області. Трудову діяльність розпочав майже з сімнадцяти років – працював електрогазозварювальником на колісному заводі.
З 1984 по 1987 рік – служба в Збройних Силах, а потім проходив службу в МВС, МНС, органах і підрозділах цивільного захисту.
У 2004 році закінчив Академію цивільного захисту України.
Майже тридцять років служби в МВС, МНС та трудового стажу в АРЗ СП у Оченаша Володимира Анатолійовича. За час проходження служби та роботи зарекомендував себе з найкращого боку. Добросовісний, працелюбний, вимогливий до себе, порядний, уважний до колег. За свою працю неодноразово заохочувався: має почесну відзнаку МНС України за організацію та проведення ХХІ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту, а також велику кількість почесних грамот та подяк від керівництва. Свій досвід, свої знання передає молодому поколінню.